Biocultura Barcelona 2023, Palau Sant Jordi, Barcelona
Trobada per la Pau 2021

Trobada per la pau 2021

Aquest any sí, aquest any tornem a trobar-nos per promoure la pau, el pacifisme i el diàleg per sobre la violència i la intolerància.

A més, volem retre homenatge a l’enyorat Arcadi Oliveres, integrant de les darreres edicions. I ho farem amb un format adaptat a la situació sanitària actual.

Data: Diumenge 3 d’octubre de 2021, d’11:00 a 14:00 h.
Lloc: Passeig Lluís Companys, sota l’Arc del Triomf. (Barcelona)

Podrem reflexionar veient i escoltant les gravacions de les converses sobre la pau fetes per primeres espases del tema, entre les quals destaquen Jordi Armadans conversant amb el lama Thubten Wangchen o Vicky Molins amb Faouzia Chati Badou.

També us projectarem els vídeos que diferents entitats ens han fet arribar sobre què és per ells la pau i què podem fer a partir d’ara per millorar-la.

Tot això anirà amenitzat per actuacions de danses Bhangra i Bollywood amb Indian Culture Centre, rumba catalana de la mà de Rumba i son de Gràcia, el reggae en català de Joloff Warrior i els multiètnics Alcarrer.

En aquesta edició tindrem com a convidats l’associació guipuscoana Salvamento Marítimo Humanitario (Aita Mari) que des del 2018 rescaten persones migrats que s’arrisquen a creuar el Mediterrani. Podràs conèixer millor la seva tasca i com contribuir-hi perquè segueixin desenvolupant-la.

Recorda venir de blanc, el color de la pau. T’hi esperem!

Organitza: Omnium Cultural
Participa: Associació Brahma Kumaris
Més informació: https://www.omnium.cat/ca/activitat/eixample-trobada-per-la-pau-2021/ Barcelona 2021

Fecha(s)

There are currently no planned dates.